JOE CAMPBELL 07 april 2021 01:48

Heeft u een boedelkrediet, zakelijke leningen, persoonlijke lening, bedrijfslening, herfinanciering, projectleningen en bouwlening nodig om uw schuld af te betalen? Tegen een rentepercentage van 3%. Wij geven maximaal âéČ 95.000.000, - tot minimaal âéČ 3.000, -. Neem bij interesse contact met ons op voor meer informatie.

E-mail: cashflows571@gmail.com
Whatsapp: +380959271564
Vriendelijke groeten
Joe Campbell

JOE CAMPBELL 07 april 2021 01:47

Heeft u een boedelkrediet, zakelijke leningen, persoonlijke lening, bedrijfslening, herfinanciering, projectleningen en bouwlening nodig om uw schuld af te betalen? Tegen een rentepercentage van 3%. Wij geven maximaal âéČ 95.000.000, - tot minimaal âéČ 3.000, -. Neem bij interesse contact met ons op voor meer informatie.

E-mail: cashflows571@gmail.com
Whatsapp: +380959271564
Vriendelijke groeten
Joe Campbell

k1nomoto/Charlie 10 januari 2021 15:57

I only have one episode (Episode 7) and I could only find the first opening, do you have any samples of any episodes you have in VHS?

Wouter van Gestel 19 november 2019 18:10

Sorry voor de late reacties. Ik monitor de site niet zo heel veel meer de laaste tijd.

@Mira
Ik heb oa via deze site in het verleden een aantal fans leren kennen, waarvan ik een aantal nog steeds veel spreek. Daarnaast hebben we een keer een onofficiele meetup gehouden tijdens een animecon, lang geleden sowieso toen het nog in Almelo werd gehouden.

@k1nomoto/Charlie
To be honest, I'd have to look this up sometime. As mentioned previously in this guestbook I have (pretty much) all Dutch episodes, that were broadcasted in its initial run 17 years ago, collected on VHS tapes that are now stored away in a box somewhere. It has been years and years since I've last looked at it, so I don't recall these details too well. I do know there were different openings, just not sure if there were 3.

k1nomoto/Charlie 14 oktober 2019 15:49

Hey, Wouter!

Weet u toevallig dat Nederland de derde opening heeft uitgezonden (gebaseerd op de Japanse "Purachina/Platinum")?

(Sorry, ik gebruik Google Translator, I'm English)

Mira 08 augustus 2019 21:48

Voor fans van de serie het staat nu op netflix Smile of zo zag ik laatst. Dus als je een legale manier zoekt om de serie te kijken is dit een goede optie.
Crunchyroll heeft ook een heerlijk anime aanbod met ook het vervolg op de basis CCS serie.

~~~~~~
Overigens ander ding. Ik vroeg mij af of je ook nog wat andere Nederlandse CCS fans kent?
Vroeger had ik eens gesprekken met iemand in Nederland die ook zelf CardCaptor Sakura Doujinshi tekende en schreef. Nu moet ik er wel bij toevoegen dat zijn thema wat meer NSFW manga (hentai) was. Al wist hij dat ik geen interesse in hentai had dus deelde hij de veilige plaatjes + plot in een notendop met mij.
Ik was toen 16 en dat is alweer zowat een half leven geleden. Maar denk soms wel eens terug vooral nu ook met de tweede serie. Ook omdat hij zijn eigen vervolg destijds had geschreven en getekend. Dacht joh wat zou hij daar van nu vinden?
Ik heb nog steeds geen interesse in hentai, het is gewoon niet zo mijn ding. Maar ik vind het wel nog steeds net zo tof als toen als mensen artestiek bezig zijn. Vroeg mij soms nog wel eens af of meneer nog tekent.
---- maar genoeg over oude herinneringen ----

Wat vind jij van de nieuwe serie? Smile Ik moet hem (eerlijk bekennen) nog afkijken. Ik kijk niet meer zo veel anime als in mijn tienerjaren al vind ik het wel fijn er af en toe nog voor te zitten. Tegenwoordig vaak op mijn tablet als ik er een momentje voor heb. Volg ook de nieuwe Fruits Basket. Dat is een andere geliefde serie van mij.

Wouter van Gestel 20 juli 2018 12:19

Als je episodes online kunt vinden dan staan ze daar zeer waarschijnlijk illegaal. Dus als ik ze deel dan ben ik strafbaar. Het delen van afbeeldingen door fans wordt vaak nog wel door de vingers gezien door de makers, maar als ik hier hele episodes ga delen dan reken er maar op dat ik boetes ga krijgen en dat riskeer ik liever niet. Daarom deel ik die episodes niet, hoe graag ik het ook zou willen dat er meer mensen zijn die de episodes in het Nederlands kunnen zien.

Stella 18 juli 2018 16:22

Jammer dat je de opgenomen afleveringen niet wil delen! Wat bedoel je met 'Als ik ze deel kan ik de website wel opdoeken'? Als je ze op je website zet en zo upload dat je ze alleen met de directe youtube link kan bekijken (zodat ze niet in de youtube zoekresultaten verschijnen) krijg je toch juist extra verkeer op je website?

Kelly 14 maart 2018 22:26

Hello! This is my first time seeing your website, and I love it! Smile If you have time and would like to, please take a look at mine. Smile Long live Cardcaptor Sakura!

Wouter van Gestel 26 april 2015 19:11

Extra nadeel is dat ik zelf de site nu ook minder vaak check op reacties, dus had je reactie nog niet eerder gelezen. Fijn om te lezen dat er weer meer merchandise op de markt is.

Macron One 26 januari 2015 08:47

[quote="Wouter van Gestel"]Dat is een beetje het nadeel nu aan de serie. Hoe superleuk Cardcaptor Sakura ook is, de serie heeft oorspronkelijk van mei 1996 tot juni 2000 gelopen en is dus best oud. En hoe ouder een serie is, hoe moeilijker het wordt om nog goede merchandise te vinden. Het is zeker niet onmogelijk, maar moeilijk of duur.[/quote]

Het is opmerkelijk hoezeer deze situatie in slechts een jaar tijd veranderd is. Er is momenteel een ware lawine aan nieuwe Cardcaptor Sakura merchandise, en met de 20th anniversary van de manga in het vooruitzicht voor volgend jaar kan dit nog wel even doorgaan.

Wat betreft de oudere merchandise: je kunt altijd nog via een proxy site (Rinkya, Shopping Malll Japan, Celga etc..) bieden op Yahoo Japan auctions. Daar is de grootste selectie aan originele merchandise te vinden en dankzij de huidige gunstige wisselkoers is dit een goed moment om op deze wijze uit Japan te importeren. Ik heb recent zelf ook eens wat Cardcaptor Sakura stuff aangeschaft.

dagmar 08 januari 2014 20:14

hoi Wouter .

Ik ben echt gek op de serie ik kijk het al sins 2011 en ik kijk het nu nog, Cardcaptor Sakura is echt cool ik vind het wel jamer dat het niet meer word uitgezonden word :-(

Ik heb wel een vraag wat vind jij er van dat het niet meer word gemaakt en word uitgezonden en kun je een hele boe linfo geven over Cardcaptor Sakura dat zauw echt heel vein zein

Wouter van Gestel 06 januari 2014 20:00

Hoi Karine,

Leuk om te lezen dat je nog steeds naar de serie kijkt. Om eerlijk te zijn is het voor mij weer even geleden dat ik de serie voor het laatst heb gezien. Maar hoeveel anime series ik ook kijk, Cardcaptor Sakura blijft een van m'n favorieten ^.^

Er zijn 2 boeken met kaarten beschikbaar: de Clow Cards en de Sakura Cards. Want zoals je in de serie wel hebt kunnen zien veranderd Sakura vanaf episode 46 de Clow Cards in Sakura Cards. Op dit moment kun je de boeken naar mijn weten alleen nog via eBay vinden. De Clow Cards is als boek nog wel redelijk betaalbaar te vinden, maar de Sakura Cards wordt lastiger. De kaarten zijn daar wel te vinden, maar als je ze in een boek wilt hebben...dat is duur. Ik heb er zelf dan ook voor gekozen om voor de sakura cards enkel voor de kaarten zelf te gaan.

Dat is een beetje het nadeel nu aan de serie. Hoe superleuk Cardcaptor Sakura ook is, de serie heeft oorspronkelijk van mei 1996 tot juni 2000 gelopen en is dus best oud. En hoe ouder een serie is, hoe moeilijker het wordt om nog goede merchandise te vinden. Het is zeker niet onmogelijk, maar moeilijk of duur.

Dus, succes met het vangen van jouw kaarten Stick out Tongue.

Karine 27 december 2013 17:29

Ik kijk elke dag wel Cardcaptor Sakura.
Ik ben echt heel groot fan van !
Ik kijk het in het Japans en het is Chinees ondertitelt.
Dus lees ik Chinees.
Ik kan geen Japans verstaan.
En ik zag op internet dat er een Cardcaptor Sakura Set is.
Van een boek met kaarten.
Die wil ik zo graag hebben.
Maar waar koop je die eigelijk ?

Wouter van Gestel 27 januari 2013 21:59

Ik heb de episodes toen ze werden uitgezonden opgenomen op VHS, maarja als ik die hier ga delen dan kan ik m'n site wel opdoeken. Online ben ik ze nog niet tegengekomen verder.
De verrassing moet ik helaas van afzien. Ik had een heel uitgebreid idee voor de website, om er een soort van spel element erin te verweken. Iets te hoog gegrepen achteraf gezien en zeker nu ik gewoon ondertussen een bedrijf te runnen heb, zou dat nog veel te lang duren voor dat klaar zou zijn, dus ik ben daar niet meer mee doorgegaan. Misschien dat ik t nog ooit eens bouw, maar op dit moment ligt dat gewoon stil omdat ik er geen tijd meer voor heb.
Laat alle berichten zien.